Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

'The Witcher 3 krijgt geen visuele downgrade'

Uitstel wordt gebruikt om game te optimaliseren.

Producent Michal Stec laat weten dat The Witcher 3: Wild Hunt op visueel vlak niks inlevert om beter te kunnen draaien. Stec deed deze uitspraak in een interview met YouTuber Eternity.

"We zijn op dit moment The Witcher 3 aan het optimaliseren, maar dat heeft op geen enkele manier invloed op de presentatie van de game", aldus Stec. "Het is een hoop werk, maar we hebben de game dan ook niet voor niks uitgesteld. We willen ervoor zorgen dat de game zo soepel mogelijk loopt".

De releasedatum van The Witcher 3: Wild Hunt is al meerdere keren aangepast. De game werd oorspronkelijk eind vorig jaar verwacht, maar werd uitgesteld tot februari van dit jaar. Dit uitstel is enige tijd geleden met 3 maanden verlengd. The Witcher 3 komt nu op 19 mei uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties