Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Witcher 3: Hearts of Stone stuurt belastinginner af op valsspelers

Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker.

Gamers die eerder dit jaar dachten snel veel geld te verdienen door koeien af te slachten in The Witcher 3: Wild Hunt, krijgen in de uitbreiding Hearts of Stone de belastinginner achter zich aan.

In de RPG was er aanvankelijk een manier waardoor je op een specifieke plek in startgebied White Orchard snel veel geld kon verdienen. Je hoefde alleen wat koeien in een weiland te doden, hun vachten te stropen en vervolgens te mediteren om de tijd vooruit te spoelen. Daarna kon je dit opnieuw doen. De vachten kon je vervolgens voor geld verkopen aan een handelaar.

CD Projekt RED loste dit probleem in juni al op met een patch. De ontwikkelaar stuurde vanaf dat moment een erg sterk monster op je af zodra je op deze plek uit je meditatie ontwaakte.

Na installatie van de nieuwe uitbreiding Hearts of Stone krijg je als valsspeler echter een nieuwe verrassing. In de game krijg je bezoek van een belastinginner genaamd Walthemor Mitty. Hij stelt je een aantal vragen over je illegale handel in gestroopte huiden waarna je een boete van 1000 goudstukken kan krijgen.

The Witcher 3: Wild Hunt lanceerde in mei van dit jaar. Lees ook Carls The Witcher 3: Wild Hunt review. CD Projekt RED bracht de uitbreiding Hearts of Stone deze week uit. Lees ook onze The Witcher 3: Hearts of Stone walkthrough en tips.

Bekijk op YouTube

Nog even tijd? Lees dan ook:

Read this next