Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Witcher 3: Game of the Year Edition - 5 dingen die je moet weten

Een laatste keer Geralt.

Vandaag komt The Witcher 3 - Game of the Year Edition uit, bijna anderhalf jaar na de oorspronkelijke release van de hoofdgame. Maar wat is er nu zo bijzonder aan die Game of the Year-editie? Wij zetten de vijf belangrijkste feiten voor je op een rij.

Alle DLC op één plek

Net zoals andere Game of the Year-versies, bundelt dit pakket de hoofdgame en alle downloadbare uitbreidingen. Zo krijg je het volledige The Witcher 3: Wild Hunt, alsook de twee downloadbare uitbreidingen Hearts of Stone en Blood and Wine.

In de hoofdgame volg je Geralt of Rivia, een professionele monsterdoder. Hij is in een wereld verscheurd door oorlog op zoek naar zijn adoptiedochter. Hearts of Stone is een losstaand avontuur, waarin Geralt een brutale huurling op het spoor komt die volgens geruchten onsterfelijk is. En in Blood and Wine reist Geralt naar het verre Toussaint om daar een mysterieus monster te doden.

Tussen die grote uitbreidingen door, kwamen er ook 16 kleinere stukken gratis DLC uit. Die voegen nieuwe finishing moves, een New Game Plus en nieuwe soorten uitrusting toe aan de game. Ook deze zijn inbegrepen in de GOTY-editie.

Ga verder naar het volgende The Witcher 3: Game of the Year Edition feit.

Over de auteur

Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties