Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Witcher 3 - De 10 coolste geheimen

Wilde rit.

The Witcher 3: Wild Hunt heeft Polen als gameland op de kaart gezet. Geralt of Rivia is door de game een van de meest herkenbare hoofdrolspelers ooit geworden, en draaft binnenkort zelfs op als vechtersbaas in SoulCalibur 6.

Als je de finale van de Witcher-trilogie hebt gespeeld, dan heb je heel wat uren doorgebracht met Geralt in het fictieve Temeria. Toch staat het buiten kijf dat je heel wat geheimen en geweldige easter eggs hebt gemist - er is zelden zo'n omvangrijke en gedetailleerde open wereld game gemaakt.

In deze lijst vertellen wij je de tien coolste geheimenen uit Wild Hunt. Of je nu voor de allereerste keer op avontuur gaat, nog eens terug wilt gaan naar Novigrad en Skellige, of gewoon weten wat je allemaal hebt gemist: deze lijst vertelt je de meest sappige geheimen.

10. Pas op voor het konijn

"Monty Python and the Holy Grail" is een briljante film die tot op de dag van vandaag hilarisch blijft. Monty Python is dan ook niet voor niks een legendarische komedietroupe.

Mocht je de film niet gezien hebben: alles draait rond de zoektocht naar de Heilige Graal, en de vele geflipte personages die de middeleeuwse setting bevolken.

Een daarvan is een konijntje. Hoewel het schattig en onschuldig lijkt, bijt het algauw de strot van een van de ridders door. De hele groep panikeert, tot een van hen ten slotte beslist om een Holy Hand Grenade te gooien - een wapen dat je ook in Worms kunt vinden.

In een bepaald bos in The Witcher 3 kun je een konijntje vinden nabij een groot. Bovendien is er een hele hoop bloed en vind je ook een menselijke karkas. Het is duidelijk: ook ontwikkelaar CD Projekt Red is fan van Monty Python.

Als je The Holy Grail nog niet hebt gezien; zeker doen. Nu, onmiddellijk. Waar wacht je zelfs op?

>>> Ga verder naar het volgende The Witcher 3 geheim

Over de auteur

Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties