Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Witcher 3 bevestigd voor PS4

Verschijnt in 2014.

Een echt grote verrassing kan je het niet noemen, maar bij deze is ook The Witcher 3: Wild Hunt bevestigd voor de PlayStation 4. Dat wist ontwikkelaar CD Projekt te melden.

De derde Witcher zal de eerste titel in de franchise zijn die op een PlayStation console verschijnt. Eerder werd de titel al bevestigd voor PC en waarschijnlijk krijgt ook de derde Xbox zijn portie Geralt. Managing director van CD Projekt, Adam Badowski, wist te vertellen dat ze de titel in 2014 zullen uitbrengen voor alle 'high-end platforms' die er dan zullen zijn. Ze hebben ook gedacht aan de nieuwkomers in de reeks en zullen ervoor zorgen dat het achtergrondverhaal uit de eerste twee games voldoende wordt uitgelegd.

Bij de aankondiging van de game begin deze maand werd al heel wat info rond het spel bekendgemaakt. Ook zal CD Projekt de kritiek van de fans in het achterhoofd houden tijdens de ontwikkeling van de game. De vorige twee Witcher spellen zijn zowel uitstekende RPG's als strelingen voor het oog. Deze Witch Hunt belooft het op beide vlakken nog beter te doen.

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties