Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Witcher 2 ook naar consoles

Hopelijk meent CD Projekt het nu ook echt.

Het gelekte filmpje waarin The Witcher 2: Assassins of Kings uitgebreid aan bod komt heeft duidelijk voor heel wat opschudding kunnen zorgen bij ontwikkelaar CD Projekt. Opeens stromen de vragen binnen omtrent het spel en moet het team de volledige wereldpers te woord staan.

Zo vroeg men zich onder andere af of The Witcher 2 ook naar consoles zou komen. Tomasz Gop, een senior producer bij CD Projekt, wist op die vraag een antwoord te geven: "Dat het spel voor de PC zal verschijnen is een absolute zekerheid. We willen The Witcher 2 echter ook als een consoleversie lanceren," zo vertelde de man.

Of het spel zowel voor de Xbox 360 als de PlayStation 3 zal uitkomen liet Gop nog niet los. Wel vertelde hij wat later dat de gelekte beelden slechts gedeeltelijk weergeven wat de sterke punten van The Witcher 2 zullen zijn. "Het voornaamste aspect" van het spel zo bijvoorbeeld het verhaal worden, en dat kwam niet goed tot zijn recht in het filmpje. Zo zijn de stemacteurs die we te horen krijgen slechts plaatsvervangers.

Wanneer we The Witcher 2: Assassins of Kings mogen verwachten is nog niet duidelijk, maar ons lijkt eind 2010 een mooie gok.

Reacties