Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The War Z weer verkrijgbaar op Steam

Opgestaan uit de dood.

De zombie survival horror MMO The War Z is weer verkrijgbaar op Steam. Eerder werd de titel van de downloadservice gehaald omdat de productpagina misleidende reclame bevatte. Oh ja, en omdat het spel nog niet af was.

"Valve en ontwikkelaar Hammerpoint Interactive hebben samengewerkt om de feedback van klanten te verwerken, een nieuwe Store-pagina aan te meten en de titel weer wereldwijd aan te bieden," zo is er te lezen op Steam. Tevens is er een patch uit die reeds bestaande consumenten hun spel laat updaten.

Na het vorige schandaal bood Valve geld terug aan de gedupeerde spelers. Die konden een terugbetaling aanvragen. Nu het spel weer verkrijgbaar is, is die periode afgesloten. Geen teruggaves meer, dus.

The War Z is los te koop, maar ook in bundels. Voor een flinke pak duiten krijg je extra in-game cash, microtransacties die je kan gebruiken om items te kopen. Overigens zitten daar voorwerpen bij die je voor altijd kwijtraakt zodra je sterft.

Momenteel heeft de game een gemiddelde score van 23/100 op Metacritic, zoals op de Steam-pagina is te lezen.

"If you're even slightly tempted, just remember that at the maelstrom's core is a very basic and ugly game made by a company that is both dishonest and incompetent. Combining disgraceful ethics with endemic failures of design, The War Z is a real disaster," zo las de recensie van Eurogamer destijds.

Getagged als
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties