Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series  aangekondigd

Laatste stuiptrekking.

Skybound Games kondigt The Walking Dead: The Telltale Definitive Series aan. Die collectie bevat de vier seizoenen van The Walking Dead die Telltale Games uitbracht, net als de 400 Days DLC voor het eerste seizoen en miniseizoen The Walking Dead: Michonne.

De collectie lanceert op 10 september digitaal voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Voor die twee laatste komt er ook een fysieke versie. Naast alle games in de serie bevat de collectie ook meer dan tien uur aan commentaren van de ontwikkelaars, een art gallery en meer dan 140 muziekfragmenten uit de games.

Ten slotte kun je de games ook in een nieuwe grafische stijl genaamd Graphic Black spelen. Volgens Skybound sluit die beter aan bij de grafische stijl van de comic books.

The Walking Dead: The Telltale Definitive Series betekent vermoedelijk het einde voor de serie. Vorig jaar sloot ontwikkelaar Telltale Games immers de deuren. De ontwikkeling van The Walking Dead: The Final Season werd nadien nog afgerond door Skybound Games.

Over de auteur

Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties