Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Walking Dead Season One komt volgende week uit

Laat het tweede seizoen maar komen!

Telltale kondigde vandaag eindelijk aan dat de laatste aflevering van hun vijfdelige The Walking Dead-adaptie klaar is. De episode getiteld No Time Left zal volgende week uitkomen. Hiermee is ook het eerste seizoen van de reeks afgerond.

Vanaf 21 november kunnen we dus met het slotstuk van Robert Kirkman's gameversie van The Walking Dead aan de slag. De release zal deze keer ook simultaan op alle beschikbare platformen (Xbox Live, PSN, iOS en PC) gebeuren. Eindelijk komen we te weten hoe het zal aflopen met Lee, Clementine en de andere personen die jij doorheen de vorige vier afleveringen hebt weten te slepen. Tenzij Telltale ze verder wilt blijven gebruiken in het nu al bevestigde tweede seizoen van de reeks.

De ontwikkelaar liet gisteren ook onderstaand filmpje op de wereld los waarin we kunnen zien hoeveel mensen een bepaalde keuze in de vorige episode maakten. Dat filmpje zit natuurlijk vol spoilers, dus wees gewaarschuwd. De review van de vorige aflevering, Around Every Corner, kan je hier nalezen.

Over de auteur

Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties