Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Walking Dead Episode 4 is klaar voor release

Nog maar enkele nachtjes slapen.

We wisten al dat de vierde aflevering van Telltale Games point-and-click reeks, The Walking Dead deze maand zou verschijnen, maar op een concrete datum was het nog even wachten. Tot vandaag, alleszins, want de ontwikkelaar kondigde aan dat de episode Long Road Ahead morgen al op Mac, PC en Xbox Live Arcade zal verschijnen.

Eigenaars van een Amerikaans PlayStation Store account kunnen vandaag al aan de slag met de voorlaatste aflevering van één van de beste games in zijn genre van deze generatie. De PlayStation Stores over de rest van de wereld zullen waarschijnlijk een dag of twee langer moeten wachten op de episode.

Over de inhoud van de aflevering willen we jullie nog niet al te veel verklappen, maar volgens Telltale en ook afgaande op het einde van de derde aflevering zal Long Road Ahead de meest epische aflevering worden tot nog toe. Ongetwijfeld worden we weer voor harde beslissingen gesteld en zullen we afscheid moeten nemen van enkele personages waar we de afgelopen drie afleveringen een nauwe band (of net niet?) mee hebben opgebouwd. De review van het derde deel kan je hier nog eens nalezen. Meer info over toekomstplannen van de reeks vind je dan weer via deze link.

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties