Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Tomorrow Children sluit zijn deuren

Do svidaniya.

Q-Games heeft de servers van The Tomorrow Children afgesloten. De game is niet langer speelbaar.

De free-to-play game draaide om het herbouwen van een vernietigde wereld, die geregeerd werd door een communistisch regime. Dat was merkbaar in de Minecraft-achtige gameplay, waarin je onder andere speciale toestemming moest krijgen voor het gebruik van gereedschap.

"Bedankt aan iedereen die tot het eind bij ons bleef. Bedankt aan onze getalenteerde staf die deze droom werkelijkheid maakte. Bedankt aan onze families die laat opbleven tot we thuis kwamen. De reis is voorbij, maar er is altijd de volgende." leest het statement van Q-Games.

The Tomorrow Children was met zijn communistische insteek een unieke game en ging tot het uiterste om zijn visie te tonen. De restricties die de game oplegde waren evengoed frustrerend als intrigerend.

Op de site lees je een The Tomorrow Children preview van Derek.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties