Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Surge 2 krijgt Kraken uitbreiding

Wordt volgende week vrijgelaten.

Ontwikkelaar Deck 13 heeft nieuwe DLC voor The Surge 2 onthuld. De Kraken DLC voegt een nieuw verhaal toe aan de game, evenals nieuwe wapens, implants en armor. De DLC is beschikbaar vanaf 16 januari. The Kraken maakt deel uit van de season pass voor de game, die 20 euro kost.

De DLC speelt zich af in een gigantisch vliegtuig dat is ingericht als een gezellige, stedelijke buitenwijk. Die wordt aangevallen door onder andere robotpiraten, gestoorde veiligheidssystemen. Daarnaast bevat de uitbreiding ook een nieuwe boss fight om mee aan de slag te gaan.

The Surge 2 lanceerde in september 2019 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Naast de nieuwe uitbreiding kreeg de game ook al verschillende Weapon Packs die onder andere de Strongarm Twinblade sword en de Codename: Zarathrustra punching gloves toevoegen aan de game.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties