Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Surge 2 aangekondigd

D4rk S0u1s.

Uitgever Focus Home Interactive en ontwikkelaar Deck13 kondigen The Surge 2 aan. De game lanceert in 2019 op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Focus meldt dat The Surge 2 zich in een compleet nieuwe omgeving afspeelt. Volgens de uitgever bevat de game 'grotere en ambitieuzere levels' dan zijn voorganger. Ook zijn gevechten 'tactischer dan ooit' dankzij een uitgebreid systeem voor het raken van ledematen.

Verder bevat The Surge 2 'meer vaardigheden, wapens, implantaten en drones' die je een breder arsenaal geven voor het bouwen en aanpassen van je personage. Tot slot introduceert de game 'een breed scala aan nieuwe vijanden en bosses'.

De eerste Surge is vorig jaar uitgebracht voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Carl zijn The Surge review lees je hier nog eens. Deck13 heeft eind vorig jaar tevens de Walk in the Park DLC voor The Surge uitgebracht.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties