Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Super Mario Bros. Movie kent meest succesvolle openingsweekend ooit voor een animatiefilm

Woohoo!

The Super Mario Bros. Movie is sinds afgelopen woensdag op het grote scherm te bekijken en lokte sindsdien al heel wat bezoekers naar de cinema. Met een omzet van 377 miljoen dollar is het zelfs de meest succesvolle openingsweekend ooit voor een animatiefilm.

Ook het record van meest succesvolle videogamefilm ooit is na een kleine week al binnen handbereik. Dat record staat nu nog op naam van Warcraft uit 2016 met een totale omzet van 440 miljoen dollar. Analisten vermoeden echter dat The Super Mario Bros. Movie dit jaar de kaap van 1 miljard dollar kan ronden.

Onze Carl had vorige week het geluk om de film als een van de eersten te zien. Zijn The Super Mario Bros. Movie review lees je hier.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties