Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Stalker 2 release uitgesteld naar eind 2022

Meer tijd nodig met eerste grote project.

Stalker 2: Heart of Chernobyl wordt met 7 maanden uitgesteld en komt nu uit op 8 december 2022. Dat meldt ontwikkelaar GSC Game World via Twitter.

De ontwikkelaar stelt zijn game uit omdat er meer tijd nodig is om zijn visie te verwezenlijken en de beoogde kwaliteit te leveren. GSC Game World vindt verder dat hij zijn grootste project tot nu toe uitgebreider moet testen en verfijnen.

Normaal gezien zou Stalker 2: Heart of Chernobyl op 28 april 2022 uitkomen voor pc en Xbox Series X/S. De game zou ook vanaf dag 1 op Game Pass beschikbaar zijn voor beide platformen. Volgens de winkelpagina van Microsoft zou Stalker 2 180 GB aan vrije schijfruimte van je Xbox Series X/S innemen.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties