Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Sims FreePlay cheats

Cheat$ en glitch€s!

Is er iemand die nog nooit The Sims heeft gespeeld? Zo ja, dan is die kleine kans al helemaal weg met het extreem verslavende The Sims FreePlay. In de mobiele game kun je via je smartphone de levens van je virtuele wezentjes managen. Eindelijk kun je ook op restaurant je digitale onderdanen aankleden, voederen en laten verdrinken in het zwembad!

Highchair Glitch (snel en gemakkelijk Simoleons) Als 0 SP bezit ga je naar de winkel die voorwerpen voor je kinderen verkoopt. Ga naar de kindersectie. Koop daar de white highchair. Zelfs zonder geld kun je dit voorwerp kopen. Zoveel je maar wilt zelfs! Koop er dus verschillende dozijnen van, en uiteindelijk kun je de vele exemplaren verkopen voor snelle en gemakkelijke winst.

Eindeloze LP Cheat Elke keer dat je een nieuwe mijlpaal qua bevolking bereikt, krijg je 5LP. Verwijder echter een voorwerp om opnieuw net onder de mijlpaal beloning te vallen. Druk dan op de thuisknap en beëindig de game in het multi-task menu. Herstart de game en je zult merken dat je de beloning opnieuw kunt verdienen. Koop dus een nieuw voorwerp om de mijlpaal opnieuw te bereiken, en je krijgt nogmaals 5LP. Herhaal deze techniek dan ad nauseum.

Oneindig veel Simoleons Gebruik onze vorige cheat om gigantische hoeveelheden LP in de wacht te slepen. Koop daarna het doodskist-bed voor 6LP, en verkoop het voor de mooie som van 2000. Herhaal deze strategie tot je schatrijk bent!

Gratis Simoleons en LP Klik op de paarse knop die je naar de winkel brengt waar je via een kredietkaart Simoleons en LP kunt kopen. Zodra het scherm "Verbinding maken met server" verschijnt, druk je op de thuis-knop van je iPhone om de game snel te verlaten. Wacht dan tien seconden. Als je de game opnieuw opent, druk je op de rode 'Cancel' knop van het laadscherm van de winkel. Als je nu op de knop voor de winkel drukt, is alles normaal gezien gratis.

Je Sim ziek maken Om je Sim ziek te maken, hou je je toestel stevig vast en schud je het gedurende vier seconden. Na ongeveer twee seconden begint je Sim over te geven op de vloer. En nu opkuisen, jij sadist.

Groenten kweken, huizen bouwen en lange acties snel voltooien Wacht tot twee minuten voor middernacht vooraleer je je Sim een actie laat starten die normaal gezien heel wat tijd in beslag neemt, zoals bijvoorbeeld het laten groeien van groenten. Normaal gezien duurt dit acht uur, maar zodra de klok middernacht bereikt, is de actie alreeds voltooid. Handig!

Geld planten Je speelt geldplanten vrij wanneer je de quest 'Money grows on trees' voltooit. Als je op de planten duwt, dan krijg je vaak beloningen, en soms ook een gokmachine voor extra speciale beloningen.

Snel en makkelijk LP en rendieren binnenhalen Bezoek eerst je buren op de party boot. Selecteer je Sim, selecteer daarna de Kerstmas en een rendier verschijnt op je scherm. Keer terug naar huis, en je vindt zowaar een gratis rendier en 3 LP. Blijf dit herhalen om LP te blijven scoren. De rendieren zijn vanaf dan eveneens gratis te verkrijgen in de dierenwinkel, zelfs als je Sim al een hond of kat heeft.

Krijg je maar geen genoeg van The Sims? Dan vind je hier ons volledig overzicht van The Sims 3 cheats. Al een generatie verder? Dan kun je hier alle The Sims 4 cheats vinden.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties