Skip to main content

The Sims 4: Sneeuwpret uitbreiding aangekondigd

Uitbreiding van de sn-eeuw.

De Sims 4: Sneeuwpret is aangekondigd door uitgever EA.

Sneeuwpret is de tiende Expansion Pack (zoals ze formeel genoemd worden) voor De Sims 4 en neemt je mee naar een volledig nieuwe uithoek van de Sim-wereld.

De uitbreiding vindt namelijk plaats in een vakantieresort aan de voet van het fictieve Mount Komorebi. Deze idyllische omgeving is geïnspireerd op Japan en bevat prachtige badhuizen, wandelroutes en bamboebossen.

Bovenal is deze uitbreiding opmerkelijk doordat het allerlei nieuwe activiteiten toevoegt, zoals skiën, snowboarden, en rotsklimmen.

Dit is ook de allereerste uitbreiding voor De Sims 4 die zowel gehuurde als residentiële stukken grond ('lots') bevat, zodat je zowel kunt kiezen voor een kort verblijf als een permanente verhuis.

Bekijk op YouTube

Er worden 130 nieuwe cosmetische items toegevoegd aan Creër-Een-Sim, waaronder winteroutfits en Japanse mode. Ook zijn er nieuwe meubelopties en architecturele stijlen geïnspireerd op de Japanese esthetiek. Verwacht je aan shoji deuren, tatami matten en fonteintjes met koi-vissen.

EA belooft tot slot dat er tot 16 Levensstijlen zijn die zich manifesteren als gevolg van de gewoontjes van je Sims. De Sentiment feature wordt ook uitgediept, waardoor sociale interacties meer diepgang krijgen.

De Sims 4: Sneeuwpret komt uit op 13 november op pc, Xbox One en PlayStation 4. De uitbreiding kost 39,99 euro. Het is nog niet bekend of De Sims 4 ook een next-gen versie krijgt.

Bij Eurogamer hebben we tal van De Sims 4 guides! Altijd al willen weten hoe De Sims 4 zwangerschap en baby's krijgen precies werkt? Of benieuwd naar De Sims 4 vampieren en hoe je terug mens wordt?

Read this next