Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Sims 4 releasedatum waarschijnlijk 2 september 2014

Datum staat op promotieposter vermeld.

The Sims 4 lanceert mogelijk op 2 september. Hoewel Electronic Arts dit nog niet bevestigd heeft, toont een onlangs opgedoken promotieposter deze datum wel.

SimsVIP nam een foto van een promotieposter, die in de Amerikaanse winkelketen Walmart hangt. Naast de datum is op de afbeelding te zien wat je als extraatje bij een pre-order krijgt: een vlammende tiki bar en verschillende outfits.

Electronic Arts heeft al laten weten de werkelijke datum tijdens de E3-beurs bekend te maken. De uitgever geeft vanavond om 21.00 uur een persconferentie.

De makers van de het nieuwste deel in de simulatiegame willen de emoties van de Sims verder uitdiepen en ze slimmer laten nadenken. Tevens kunnen Sims relaties aangaan met hetzelfde geslacht, waardoor The Sims 4 in Rusland een leeftijdsclassificatie van 18+ krijgt.

De Sims 4 is inmiddels verschenen en natuurlijk zijn er al mogelijkheden om je virtuele leventje een stuk gemakkelijker te maken. Check onze Sims 4 cheats voor alle codes voor deze game!

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties