Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Secret World opent beta-registratie

Startdatum beta nog steeds onbekend.

Met enige vertraging kunnen geïnteresseerden zich vanaf vandaag inschrijven via de website van The Secret World om kans te maken binnenkort een uitnodiging voor de gesloten beta in hun elektronische brievenbus te vinden. Daarbij moet je uit één van de drie rivaliserende fracties kiezen: Templar, Illuminati of Dragon. Niet zeker welke groepering best bij jouw persoonlijkheid past: doe dan de test die het jou zal vertellen.

Een optioneel tweede deel van de registratie bestaat erin via sociale media als Facebook vrienden te rekruteren en raadseltjes op te lossen. Gaandeweg kan je achievements, in-game items tot zelfs een gegarandeerde plaats in de beta verdienen.

Wij kregen op Gamescom een presentatie van Funcoms nieuwste opzienbarende MMO en waren danig onder de indruk. Die indrukken schrijven we neer in een preview en heb je van ons nog te goed. Bekijk hieronder nog een keer de Gamescomtrailer.

De toon is perfect gezet met deze trailer.
Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties