Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Quarry van Supermassive Games aangekondigd

Horror op het zomerkamp.

De nieuwe game van Supermassive Games heet The Quarry en komt op 10 juni 2022 uit voor pc, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Supermassive Games is onder andere bekend van Until Dawn en de Dark Pictures Anthology-serie. In Dark Pictures staat multiplayer centraal om samen tot een goed einde te komen. Dat idee neemt de ontwikkelaar mee naar The Quarry.

In The Quarry ga je met een groep van 9 vrienden op zomerkamp. Wanneer de zon ondergaat, breekt de hel los en moet je door middel van de juiste keuzes iedereen in leven proberen te houden.

De game biedt de mogelijkheid om alleen door het verhaal te spelen, of met 7 anderen via lokale co-op. Ook is er een online mode waarin jij en je vrienden "mee kunnen kijken en stemmen voor grote beslissingen, wat leidt tot een eigen verhaal door de hele groep". Of het alleen om stemmen of daadwerkelijk spelen gaat, is nog niet duidelijk.

Later in 2022 komt ook de eerste seizoenfinale van de Dark Pictures-serie uit genaamd 'The Devil in Me'.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties