Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Playroom tech demo toont mogelijkheden van het PlayStation 4 Eye

Robots en futuristische Pong.

Aan tech demo's is er bij deze editie van de E3 geen gebrek. De laatste nieuwe video die dat bewijst is The Playroom, waarin de mogelijkheden van het PlayStation 4 Eye worden voorgesteld. Deze camera zal virtual reality simuleren op Sony's volgende console.

In onderstaand filmpje zie je twee personen interageren met de controller van de PS4. Eerst wordt een vliegende bol tevoorschijn getoverd die het haar van de speler in de fik steekt nadat deze hem had kwaad gemaakt.

Vervolgens wordt een spelletje futuristische Pong gespeeld.

Tenslotte tovert een speler verschillende kleine robots uit de controller die voor hem op de vloer terecht komen. Met zijn GSM plaatst een van de gamers vervolgens een bal in het midden van de robotjes die er mee beginnen spelen.

De PlayStation Eye zal apart van de PS4 verkocht worden voor zo'n 60 euro. Het succes van het ding zal afhangen van de dingen die andere ontwikkelaars ermee zullen doen.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
PS4
Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.
Reacties