Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Persistence krijg deze zomer versie zonder VR

Geen VRees.

Ontwikkelaar Firesprite Games laat weten dat VR-horrorgame The Persistence deze zomer ook een VR-loze versie krijgt. De nieuwe versie van de game komt uit voor de pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One.

The Persistence speelt zich af in het jaar 2521. Je verkent een ruimteschip dat is overgenomen door gruwelijke gemuteerde aliens. Naast roguelike elementen biedt de game ook een multiplayermodus met asynchrone co-op.

Voor de nieuwe versie belooft Firesprite Games onder andere verbeterde omgevingen en mooiere effecten. Ook de UI is grondig aangepast om ook met een controller en zonder VR-bril te werken.

The Persistence kwam in 2018 exclusief uit voor de PlayStation VR. Als we Sanders The Persistence review mogen geloven, is het gebrek aan VR in de nieuwe versie alvast geen groot gemis.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties