Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Order: 1886 officieel uitgesteld

Tot begin 2015.

Sony heeft bekendgemaakt dat de actiegame The Order: 1886 is uitgesteld. De game stond oorspronkelijk gepland voor dit najaar, maar is nu uitgesteld naar begin volgend jaar.

"We hebben besloten extra tijd in de game te steken om zo onze beloftes na te komen", is op de website van Ready at Dawn te lezen. "Verwacht The Order: 1886 in begin 2015 exclusief voor de PlayStation 4."

Het bericht over het uitstel gaat gepaard met een nieuwe trailer van de game. Hierin geven de makers meer details over de setting van de game.

The Order: 1886 is een third-person actiegame die zich afspeelt in een alternatieve geschiedenis van Victoriaans Londen. Centraal staat een eeuwenoude strijd tussen de mens en een half-ras. Wanneer de Order dankzij de industriële revolutie sterker wordt, keren zich echter ook mensen tegen de organisatie.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties