Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Old Republic krijgt releasedatum

MMO opent de deuren 22 december.

Eerder deze week deed het gerucht de ronde dat Bioware's MMO gebaseerd op het Star Wars universum het einde van het jaar niet zou halen, maar dat gerucht werd vandaag ontkracht door niemand minder dan Bioware-oprichters Greg Zeschuk en Ray Muzyka. Beide heren onthulden vandaag op de Eurogamer Expo in Londen de releasedatum van hun langverwachte MMO.

Vanaf 20 december kunnen de Amerikaanse gamers aan de slag met Star Wars: The Old Republic, wij Europeanen moeten twee dagen langer wachten tot 22 december alvorens we de virtuele lightsabers ter hand kunnen nemen. EA benadrukt evenwel dat je al iets vroeger van start kan gaan door te pre-orderen en de verkregen pre-ordercode op de daartoe bestemde website in te geven (meer info in deze blogpost).

Grote fans hier die de game reeds pre-orderden, de dagen aan het aftellen zijn en de eindejaarsfeesten zullen missen door Star Wars: The Old Republic?

De aankondiging zoals ze eerder vandaag plaatsvond in Londen.

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen