Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Old Republic 1.2 is live

Update barst van de content.

Liefhebbers van een galaxy far, far away kunnen hun lol op dit weekend! Jump to warp speed want de langverwachte 1.2 patch van BioWare's The Old Republic is live gegaan en voegt een verpletterende hoeveelheid extra goodies toe aan de aanstekelijke MMO.

De grootste toevoeging ligt in het zogenaamde legacy systeem. Net als in de klassieke Star Wars films is het nu mogelijk om diepgaande en permanente relaties op te bouwen tussen jouw eigen karakters. Is die geniepige Sith Knight eigenlijk stiekem het halfbroertje van jouw nobele Jedi Consular? Drinken die Imperial Agent en je Smuggler graag een pintje in de Star Wars Cantina tussen het oorlogvoeren door? Je kunt nu zelf de relaties leggen tussen jouw karakters en daarmee zelfs flinke voordelen krijgen.

Naast het Legacy systeem is er ook een nieuwe Operation genaamd Explosive Conflict. In deze spannende missie werken spelers samen om een oorlogskamp aangevoerd door een zielige halfkrokodil te belegeren. In de nieuwe Flashpoint The Lost Island arriveren spelers op een eiland op de planeet Ord Mantell waar opportunistische piraten een smerig virus in klauwen hebben gekregen. Daar moet natuurlijk een stokje voor gestoken worden.

Ook zijn er een boel nieuwe convenience items, nieuwe dialoogopties, nieuwe powers maar ook guild banks, scherpere texturen en UI customisation opties. Het crafting systeem is eveneens flink op de schop genomen.

In een sympathiek gebaar heeft BioWare alle The Old Republic spelers met een karakter van level 50 of hoger 30 dagen gratis speeltijd en een schattige tauntaun pet gegeven. Spelers die inmiddels al naar een ander universum zijn vertrokken worden teruggelokt met 7 dagen gratis spelen.

Check de TOR site voor meer informatie.

Over de auteur

Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Reacties