Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Novelist vanaf volgende week beschikbaar

Indie-game verschijnt 10 december op Steam.

Indie-game The Novelist komt op 10 december uit. Het onafhankelijke debuut van ervaren gamedesigner Kent Hudson kende eerder al veel succes op Steam Greenlight.

Hudson laat via de officiële website van de game weten dat The Novelist 19,99 dollar kost. Om de release te vieren betaal je er volgende week vijf euro minder voor. Zij die het spel via de website al voorbestelden krijgen bij release een Steam key en de volledige soundtrack toegestuurd. Diezelfde soundtrack is gelijktijdig met de game op Steam beschikbaar.

In the Novelist speel je een goede geest die rondspookt in het huis van een schrijver. Als geest moet je ervoor zorgen dat de schrijver z'n gezin niet verwaarloost en tegelijkertijd toch nog een goed boek aflevert.

Over de auteur
Lazlo Cootmans avatar

Lazlo Cootmans

Redacteur

Student journalistiek die zich vooral met videogames bezighoudt. Ondanks dat hij niks tegen andere platformen heeft, speelt hij vooral games op z'n PlayStation of pc. Wanneer hij niet aan het gamen is of schrijft voor Eurogamer, schrijft hij verhalen of maakt hij muziek met z'n gitaar.

Reacties