Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The National pent nummer voor Portal 2

"Still high on that violet"?

Valve stuurde het nieuws de wereld in dat The National, de indie rockband die vorig jaar met hun album High Violet hoge toppen scheerde, een nieuwe song voor Portal 2 geschreven hebben.

Het platenlabel van The National zou Valve benaderd hebben met het gegeven dat de band wel interesse had om mee te werken aan de muziek voor Portal 2. Zo'n kans laat je uiteraard niet liggen en voilà , bij deze mogen we ons verwachten aan nieuw werk van The National in de game.

Hoeft het nog gezegd dat Valve niet aan z'n proefstuk toe is met de muziek van Portal 2? De originele game uit 2007 had met Jonathan Coultons 'Still Alive' een heuse cult-hit in huis. Coulton zou overigens opnieuw meewerken aan de muziek voor Portal 2, hoewel hij alles uit de kast zal moeten halen om Still Alive te overklassen.

Portal 2 verschijnt op 22 april voor PC, PS3 en Xbox 360.

Getagged als

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties