Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Lord of the Rings: Return to Moria aangekondigd

Keert in de lente van 2023 terug naar Moria.

Ontwikkelaars Free Range Games en North Beach Games laten weten dat ze momenteel aan The Lord of the Rings: Return to Moria werken. Die game komt in de lente van 2023 exclusief naar de Epic Games Store en speelt zich af in de Fourth Age van Middle-earth.

Spelers krijgen in de game van Lord Gimli Lockbearer de opdracht om met een groep Dwarves naar de Mines of Moria te gaan en daar de verloren buit onder hun voeten te gaan opgraven.

Return to Moria is een survival-crafting-game en bevat willekeurig gegenereerde maps, crafting, base building-elementen, gevechten tegen wezens die in de mijn op de loer liggen. Daarnaast kun je kostbare grondstoffen en jewels opgraven.

Dit is niet de enige Lord Of The Rings-game die in ontwikkeling is. Op 1 september 2022 komt The Lord of the Rings: Gollum namelijk uit voor pc, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties