Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe The Lord of the Rings: Gollum trailer onthuld

Toont zich van zijn preciouste kant.

Daedalic Entertainment onthult via een nieuwe trailer meer over The Lord of the Rings: Gollum. Die game komt in de herfst van 2022 uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Switch, Xbox One en Xbox Series X/S.

Producent Harald Riegler vertelt in de video meer over de achtergrond van Gollum en onthult dat de game zich afspeelt voor het verhaal in de boeken en de films. Toch blijft de game trouw aan de beschrijvingen in de boeken. Daardoor zien bepaalde zaken er anders uit dan in de films.

Cover image for YouTube videoThe Lord of the Rings: Gollum | “A Unique Promise”

Verder krijg je ook te zien hoe de omgeving van Mirkwood eruitziet. Daar verblijft Gollum voor hij naar de Mines of Moria trekt en nadat hij ontsnapte uit de Slave Pits van The Dark Tower.

Verder krijg je ook een voorsmaakje van de omgevingen, gameplay en de verschillende personages. Zo krijg je voor het eerst afbeeldingen te zien van de Lieutenant of Barad-dûr, de Elvenking (de vader van Legolas) en Gandalf. Omdat Daedalic zich baseert op de boeken ziet hij er dus totaal anders uit dan het personage van Ian McKellen.

Het is niet de eerste keer dat er na de aankondiging van The Lord of the Rings: Gollum voor PS5 en Xbox X Series beelden opduiken. Zo toonde Daedalic Entertainment in mei 2020 al de eerste beelden van The Lord of the Rings: Gollum

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Lord of the Rings: Gollum

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties