Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Lord of the Rings: Gollum releasedatum onthuld

Komt uit de grot gekropen!

The Lord of the Rings: Gollum komt op 1 september 2022 uit voor pc, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. De Nintendo Switch-versie komt later in 2022 uit, maar heeft nog geen datum gekregen.

Gollum wordt volgens de ontwikkelaars een story-driven action-adventure game. Ook stealth vormt een belangrijk onderdeel van de game.

Door de keuzes die je maakt, ontwikkelt Gollum een eigen persoonlijkheid. Die functie moet de problemen die Gollum heeft om Sméagol te verbergen weergeven. Op die manier kan je kiezen of je de duistere kant, of juist de vrolijkere kant wil zien.

In 2020 werd The Lord of the Rings: Gollum aangekondigd. Ondanks de beperkte gameplaybeelden is er nu toch een releasedatum bekendgemaakt.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties