Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Lord of the Rings: Gollum krijgt nieuwe gameplaytrailer

Verkent de Gollumgeving.

Ontwikkelaar Daedalic Entertainment heeft een nieuwe gameplaytrailer voor The Lord of the Rings: Gollum onthuld. Daarin krijg je een uitgebreid voorsmaakje van wat je allemaal tegenkomt tijdens speelsessies.

In de trailer zie je hoe Gollum muren beklimt, zich al hangend aan richels voortbeweegt, door bosjes sluipt en vijanden afleidt door er stenen naar te gooien. Naast enkele orks zie je ook dat Gandalf, de elfenkoning Thranduil, de Nazgûl en de acht-potige Shelob allemaal hun opwachting maken in de game.

"Of hij nu door hoog gras kruipt, in rivieren zwemt of zich in de schaduwen voortbeweegt, Gollum moet zich altijd aanpassen als hij zijn vijanden wil ontwijken. Van de bergen van Mordor tot de mijnen van Moria en door het Mirkwood Forest, spelers zullen verscheidene unieke omgevingen verkennen en een meeslepend verhaal beleven", aldus ontwikkelaar Daedalic Entertainment.

The Lord of the Rings: Gollum komt op 1 september 2022 uit voor pc, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. De release van de versie op Nintendo Switch-versie volgt later.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Lord of the Rings: Gollum

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties