Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Lord of the Rings: Gollum komt ten vroegste in april uit

Lieveling laat nog even op zich wachten.

The Lord of the Rings: Gollum komt pas in de eerste helft van het fiscale jaar 2023-2024 uit, oftewel tussen april en september 2023. Dat heeft uitgever Nacon in een nieuw inkomstenrapport onthuld.

Volgens ontwikkelaar Daedalic Entertainment is er meer tijd nodig om "de best mogelijke ervaring" te garanderen. Daarnaast belooft de ontwikkelaar dat hij in de "nabije toekomst" een nieuwe releasedatum gaat onthullen.

Daedalic meldt verder dat hij nog steeds vastberaden is om de verwachtingen van de community in te lossen en dat hij het verhaal van Gollum op zo'n manier wil vertellen dat het "de visie van JRR Tolkien eer aandoet".

Om ongeduldige fans een beetje tegemoet te komen, onthulde ontwikkelaar Daedalic Entertainment in juli een nieuwe The Lord of the Rings: Gollum gameplaytrailer.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Lord of the Rings: Gollum

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties