Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Legend of Zelda voor Wii U uitgesteld naar 2016

Moet verwachtingen overtreffen.

De nieuwe The Legend of Zelda-game voor de Wii U is uitgesteld naar 2016. Dat maakt Zelda-regisseur Eiji Aonuma bekend in een speciale videoboodschap. Eerder stond de game gepland voor 2015.

Het team verrast echter zichzelf met de gameplay-mogelijkheden die een open spelwereld met zich meebrengt. Om al die ideeën een plekje te geven, is meer ontwikkeltijd nodig. Aonuma hoopt een game af te leveren die de verwachtingen overtreft en 'de ultieme Zelda-ervaring' wordt.

Omdat er zo hard gewerkt wordt aan de game, nemen de makers niet de tijd om deze te tonen op de aankomende E3-beurs. The Legend of Zelda voor Wii U is voor het laatst gezien tijdens The Game Awards. In die video rijdt Aonuma te paard door de spelwereld, terwijl Zelda-bedenker Shigeru Miyamoto meekijkt en vragen stelt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties