Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Legend of Zelda: Symphony of the Goddesses naar Nederland en België

Concertserie strijkt neer in Amsterdam en Brussel.

Het concert The Legend of Zelda: Symphony of the Goddesses komt ook naar Nederland en België, zo maakt Nintendo vandaag bekend. Op 11 november in de Heineken Music Hall te Amsterdam en op 12 november in Paleis 12 te Brussel. De kaartverkoop start 27 maart.

Tijdens deze concerten wordt live muziek verzorgd door een orkest en een koor, terwijl er ondertussen beelden uit de Zelda-games worden getoond. Muziekstukken uit The Legend of Zelda: Ocarina of Time, The Wind Waker, Twilight Princess, A Link to the Past, Link's Awakening, Majora's Mask en Spirit Tracks komen er voorbij.

Dit is de derde editie van Symphony of the Goddesses, met de naam 'Master Quest.' Voor de samenstellingen is nauw samengewerkt met Koji Kondo, de componist van de originele tracks. Ook Zelda-producent Eiji Aonuma is er bij betrokken geweest.

Concerttour-producent Jason Michael Paul spreekt over 'een onvergetelijke ervaring,' die bezoekers verenigt 'in hun gezamenlijke liefde voor deze eerbiedwaardige en legendarische serie.'

Tickets zijn te koop via de Symphony of the Goddesses site.

Eurogamer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.
Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties