Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D onthuld met Special Edition

Komt volgend jaar uit.

Nintendo werkt aan The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D voor de Nintendo 3DS, zo maakt het bedrijf bekend tijdens een nieuwe Nintendo Direct-uitzending.

Het betreft een remake van The Legend of Zelda: Majora's Mask voor de Nintendo 64. De originele game lanceerde in 2000 en behaalde een cultstatus door diens duistere, surrealistische setting. Hierin krijg je drie dagen om de wereld van Termina te behoeden voor de neerstortende maan.

Nintendo maakt nog niet bekend wat er zoal nieuw is in de remake. Wel is duidelijk dat er opnieuw gekeken wordt naar de spelbalans. De uitdaging van het origineel blijft behouden, maar de gameplay wordt ook 'zo soepel mogelijk' gemaakt voor nieuwe spelers. Het origineel staat niet bekend als de meest toegankelijke Zelda-game, voornamelijk door de tijdlimiet die je wordt opgelegd.

In Europa komt The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D ook uit als Special Edition. De game zit dan in een stalen doosje en bevat daarnaast een dubbelzijdige poster en een speldje (pin badge).

Nintendo brengt de game in de lente van 2015 uit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.
Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties