Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Legend of Zelda: Link's Awakening remake release bekend

Hyaaaaah.

The Legend of Zelda: Link's Awakening remake release is bekendgemaakt. De game komt op 20 september op Nintendo Switch uit.

Nintendo onthulde de releasedatum tijdens diens E3 2019 Direct. De remake van The Legend of Zelda: Link's Awakening komt meer dan 25 jaar na het origineel uit.

Nog altijd beleef je Links avontuur van bovenaf, maar Link en Koholint Island zijn nu volledig in 3D vormgegeven. Hierdoor lijkt de game enigszins op The Legend of Zelda: A Link Between Worlds voor de Nintendo 3DS.

The Legend of Zelda: Link's Awakening speelt zich na de gebeurtenissen in A Link to the Past af. Link verlaat Hyrule en spoelt na een schipbreuk aan op het strand van Koholint Island. Daar krijgt hij de opdracht om acht instrumenten te vinden en de Wind Fish te laten ontwaken.

Over de auteur

Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties