Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild-vervolg uitgesteld

Meer ruimte om te ademen.

Het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild is uitgesteld tot de lente van 2023. Dat laat producer Eiji Aonuma in een video weten. Eerst stond de game voor eind 2022 op de planning.

Eiji Aonuma biedt zijn excuses aan aan iedereen die vol enthousiasme op de game wacht. Ook geeft hij een paar seconden aan nieuwe beelden en wat informatie over wat we in het nieuwe avontuur kunnen verwachten.

Cover image for YouTube videoRelease-update over het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild

"Zoals eerder aangekondigd, vindt het avontuur in dit vervolg niet alleen op de grond, maar ook in de lucht plaats", aldus Eiji Aonuma. "Maar de uitgebreide wereld gaat verder dan dat. Door de grote wereld is er een nog grotere variatie aan ontdekkingen en gameplayelementen."

De nieuwe beelden laten een versleten en verroest Master Sword zien. Hoe dat gebeurt; is nog niet duidelijk. Wel lijkt het erop dat het zo hoog in de lucht allesbehalve veilig is.

Dat is meteen een mooie link naar het laatste Zelda-avontuur dat officieel op de Switch verscheen en ook hoog in de lucht plaatsvond. Meer over die game lees je in Sanders The Legend of Zelda: Skyward Sword-review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!

Reacties