Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild trailers tonen nieuwe gebieden en stealth combat

En een bekend gezicht?

Tijdens The Game Awards heeft Nintendo nieuwe beelden van The Legend of Zelda: Breath of the Wild getoond. Het betreft een korte teaser en een langere gameplaysessie.

De teaser toont onder andere een dorp in de bergen en een groot luchtschip. Ook zie je kort een personage dat op Princess Zelda lijkt.

In de gameplaybeelden is te zien hoe Link zich in de Zonai Ruins begeeft, een nog niet vertoond gebied. De video toont hoe hij salamanderachtige vijanden uitschakelt.

Je ziet ook dat je in directe confrontaties meer schade kunt doen als je de vijand op tijd ontwijkt.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild lanceert in 2017 voor de Wii U en de Nintendo Switch. Dereks The Legend of Zelda: Breath of the Wild preview vind je op de site.

Meer over The Legend of Zelda: Breath of the Wild weten? Lees dan ons overzicht van alle Zelda Breath of the Wild info die tot nu toe bekend is.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Bert Van der Hoogerstraete avatar

Bert Van der Hoogerstraete

Redacteur

Bert is niet meer zo actief voor Eurogamer Benelux als vroeger, maar schrijft wel nog steeds graag reviews. Hij wisselt kleurrijke Nintendogames af met de duisternis van Bloodborne en wacht al tien jaar tevergeefs op een nieuwe Golden Sun.

Reacties