Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Legend of Heroes: Trails in the Sky aangekondigd voor Steam

XSEED brengt Japanse RPG en diens vervolg naar pc.

De voorheen PSP-exclusieve JRPG The Legend of Heroes: Trails in the Sky komt deze winterperiode uit op Steam. Dat maakt XSEED Games bekend.

De uitgever kondigt ook aan dat de lokalisatie van het vervolg is gestart. Een Engelse versie van The Legend of Heroes: Trails in the Sky Second Chapter verschijnt in de zomerperiode van 2014 voor de PSP (ook speelbaar op Vita) en pc.

"We kunnen fans eindelijk datgene geven waar ze al twee jaar om vragen en daar zijn we heel blij mee," zegt XSEED-directeur Ken Berry. "Sinds de release van het origineel is er constant de vraag naar een pc-versie. Mede dankzij het gepassioneerde lokalisatieteam van Carpe Fulgur (Recettear: An Item Shop's Tale) wordt die droom nu werkelijkheid."

Trails in te Sky is een trilogie van Nihon Falcom, een Japanse ontwikkelaar die voornamelijk bekend is van de Ys-reeks. Eerder al gaf XSEED aan dat de verkoopaantallen van de Ys-games op Steam als graadmeter golden voor een eventuele Trails in the Sky-Steamrelease.

Lees de Ys I & II Chronicles+ review op Eurogamer Benelux om er achter te komen welke Ys-games de moeite waard zijn op Steam.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties