Skip to main content

The Last of Us: Part 2 livestream toont nieuwe gameplay

Ellie is geen doetje.

Gisterenavond kregen we in The Last of Us: Part 2 State of Play meer te zien over de nieuwe soorten vijanden, het verhaal van de game en nooit eerder getoonde gameplay.

In het begin van de trailer ontdekken we dat de huidige woonplaats van Ellie wordt aangevallen en dat ze op wraak en gerechtigheid zint. Om in haar opzet te slagen, trekt ze vervolgens opnieuw de wijde wereld in. Daar krijgt ze het niet alleen aan de stok met het goed getrainde Washington Liberation Front, maar ook met de religieuze Scars-sekte. Daarnaast vormen ook de verschillende soorten Infected opnieuw een bedreiging.

Tijdens haar verkenningstochten verplaatst Ellie zich te paard of met een boot en beklimt ze tal van obstakels met of zonder touw. Daarnaast kan ze ook verschillende gereedschappen, wapens of andere belangrijke uitrusting maken en die handig zijn bij het binnendringen van vijandige omgevingen.

Bekijk op YouTube

Als laatste krijgen we een tien minuten durende missie met tal van spoilers te zien. Daarin dringt Ellie een vijandig gebouw binnen en gaat ze op zoek naar een meisje met de naam Nora. Tijdens die beelden krijgen we een erg goed overzicht van alle eerder onthulde details.

Benieuwd wat wij vinden van Ellie's avontuur? Lees dan onze The Last of Us: Part 2 review.

Read this next