Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Last of Us: Part 2 Limited Edition PS4 Pro Bundle aangekondigd

Ellie-maal top!

Sony kondigt aan dat de The Last of Us: Part 2 release gepaard gaat met een gelimiteerde PS4 Pro bundel inclusief een unieke controller. Beide lanceren samen met de game op 19 juni.

De bundel bevat de fysieke versie van de game en een gepersonaliseerde matzwarte console met daarin een gravure van de tattoo van Ellie. Naast een console bevat de bundel ook een DualShock 4-controller met het logo op de touchpad en de tattoo van het hoofdpersonage op de rechtse grip.

Iedereen die de bundel koopt, krijgt er onder andere de code van een dynamisch PlayStation 4-thema en enkele avatars bij. Wie enkel geïnteresseerd is in de controller, kan die ook afzonderlijk kopen. Als klap op de vuurpijl onthult Sony een matzwarte Limited Edition The Last of Us Part 2 Gold Wireless Headset met het logo en de tattoo van Ellie.

Daarnaast kondigen Sony en hardwarefabrikant Seagate ook een harde schijf van 2 terabyte met het witte logo van de game en een ets van de tattoo van Ellie.

Kun je niet wachten tot de release, dan zijn deze vijf games in afwachting van The Last of Us: Part 2 misschien iets voor jou. Bekijk je liever beelden, dan check je best eens de nieuwe The Last of Us: Part 2 trailer.

Benieuwd wat wij vinden van Ellie's avontuur? Lees dan onze The Last of Us: Part 2 review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties