Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Last of Us: Part 2 is snelst verkopende PlayStation 4-game

Elliemaal naar de top.

Volgens GamesIndustry is The Last of Us: Part 2 na enkele dagen de snelst verkopende PlayStation 4 game aller tijden. GamesIndustry telt voor alle duidelijkheid enkel de fysieke verkoop, dus met de digitaal verkochte exemplaren zijn de cijfers vermoedelijk nog een stuk gunstiger voor Naughty Dog.

De vorige snelst verkopende PS4-game was Uncharted 4: A Thief's End in 2016. The Last of Us: Part 2 overtreft die game nu met 1% meer verkochte exemplaren in de eerste paar dagen. Als we de cijfers vergelijken met die van de eerste The Last of Us, dan zien we dat The Last of Us: Part 2 het in vergelijking 76% beter doet dan zijn voorganger op de minder populaire PlayStation 3.

Ring Fit Adventure eindigt deze week op de tweede plaats en kent 33% extra verkochte exemplaren. Animal Crossing: New Horizons verliest daarentegen aan populariteit en zakt naar de twaalfde plaats. Pokémon Shield komt de top 10 opnieuw binnen op een negende plaats. Dat ligt ongetwijfeld aan de release van de Pokémon Sword en Shield Isle of Armor DLC.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties