Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Last of Us: Part 2 en Iron Man VR niet langer digitaal te koop

Automatische refund voor iedereen.

Sony zet de digitale verkoop van The Last of Us: Part 2 en Marvel's Iron Man VR voorlopig stop. Wie momenteel een pre-order voor een van beide games heeft, krijgt automatisch een refund. De pagina's van beide games op de PlayStation Store zijn momenteel zelfs helemaal onvindbaar.

Eerder deze maand stelde Sony de release van The Last of Us Part 2 en Iron Man VR voor onbepaalde tijd uit. Omwille van het coronavirus vreest de uitgever immers voor logistieke problemen. Om diezelfde reden vervroegden verschillende webwinkels vorige week de verkoop van Final Fantasy 7 Remake.

Vooral het uitstel van The Last of Us: Part 2 is een harde dobber. Op de redactie kijken we al jaren uit naar het vervolg op een van de beste games van het afgelopen decennium. In afwachting vind je op de site alle The Last of Us: Part 2 info.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties