Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Last of Us: Part 2 bevat tal van aanpassingsmogelijkheden

De aanpassingen maken de game.

Naughty Dog laat weten dat The Last of Us: Part 2 tal van aanpassingsmogelijkheden bevat op het vlak van toegankelijkheid en het moeilijkheidsniveau.

Lead gameplay designer Emilia Schatz maakt in een interview bekend dat de game meer dan zestig verschillende toegankelijkheidsopties bevat. Zo kun je onder andere de controls, de kleuren of de grootte van de ondertitels en UI aanpassen. Via die opties wil Naughty Dog ervoor zorgen dat iedereen de game kan uitspelen, zonder ergens vast te zitten vanwege een beperking.

Bekijk op YouTube

Ook bij het instellen van de moeilijkheidsgraad is er heel wat mogelijk. Zo bevat The Last of Us: Part 2 de traditionele moeilijkheidsgraden, maar ook heel wat aanpassingsmogelijkheden. Zo bepaal je hoeveel health Ellie heeft, hoe slim de vijanden zijn en hoeveel grondstoffen je in de omgeving vindt. Ten slotte is er ook een extra moeilijke Survivor-moeilijkheidsgraad.

Benieuwd wat wij vinden van Ellie's avontuur? Lees dan onze The Last of Us: Part 2 review. Meer informatie over de game vind je in onze The Last of Us: Part 2 preview. Ben je eerder op zoek naar meer The Last of Us: Part 2 gameplay dan vind je die ook op onze website. Ongeduldige fans verwijzen we graag naar ons overzicht met vijf games in afwachting van The Last of Us: Part 2.

Read this next