Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Last of Us: Part 2 al meer dan 4 miljoen keer verkocht

Ellie aan de top!

Ontwikkelaar Naughty Dog laat weten dat The Last of Us: Part 2 op drie dagen tijd meer dan vier miljoen keer is verkocht.

Naughty Dog-topman Neil Druckmann bedankt in een persbericht alle fans die de game speelden en dat deelden met anderen. Hij laat daarnaast weten dat de game enkele moeilijke thema's bespreekbaar maakt en dat stemt hem erg tevreden.

Met vier miljoen verkochte exemplaren in de eerste drie dagen is de game ook de snelst verkopende PlayStation 4-exclusive ooit. De vorige records stonden op naam van Marvel's Spider-Man met 3,3 miljoen exemplaren en God of War met 3,1 miljoen exemplaren. Beide games bereikten dat aantal ook in amper drie dagen tijd.

Meer informatie over bovenstaande games vind je in onze The Last of Us: Part 2 review, Marvel's Spider-Man review en God of War review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.
Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties