Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Last of Us: Part 1 pc features bekendgemaakt

Een hele boterham.

Ontwikkelaar Naughty Dog doet de The Last of Us: Part 1 pc-features uit de doeken. Zo ondersteunt die port AMD FSR 2.2, Nvidia DLSS Super Resolution, VSync en frame rate cap-opties.

Daarnaast is het ook mogelijk om de kwaliteit van texturen, schaduwen, reflecties, ambient occlusie en meer aan te passen. De pc-versie ondersteunt daarnaast 3D audio en opties voor Ultrawide- en Super Ultrawide-schermen.

The Last of Us: Part 1 op een ultrawide-monitor.

Je kunt de game ook spelen met een DualSense-controller en al zijn features, een DualShock 4-controller, tal van gamepads, toetsenbord + controller en toetsenbord + muis.

Als laatste bevat de pc-versie de campaign, de Left Behind DLC, een speedrun-modus, permadeath-modus, photo-modus en de verschillende toegankelijkheidsfeatures die ook aanwezig zijn in de PlayStation 5-versie van The Last of Us: Part 1.

Cover image for YouTube videoThe Last of Us Part I Review (PS5) - Visueel verbluffend, maar overbodig

Ontwikkelaar Naughty Dog onthulde ook de The Last of Us: Part 1 pc-systeemvereisten. Meer informatie over dit alles vind je ook terug op de PlayStation Blog. The Last of Us: Part 1 is op 28 maart 2023 beschikbaar voor pc.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Last of Us Part I

PS5, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties