Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Last of Us: Part 1 pc features bekendgemaakt

Een hele boterham.

Ontwikkelaar Naughty Dog doet de The Last of Us: Part 1 pc-features uit de doeken. Zo ondersteunt die port AMD FSR 2.2, Nvidia DLSS Super Resolution, VSync en frame rate cap-opties.

Daarnaast is het ook mogelijk om de kwaliteit van texturen, schaduwen, reflecties, ambient occlusie en meer aan te passen. De pc-versie ondersteunt daarnaast 3D audio en opties voor Ultrawide- en Super Ultrawide-schermen.

The Last of Us: Part 1 op een ultrawide-monitor.

Je kunt de game ook spelen met een DualSense-controller en al zijn features, een DualShock 4-controller, tal van gamepads, toetsenbord + controller en toetsenbord + muis.

Als laatste bevat de pc-versie de campaign, de Left Behind DLC, een speedrun-modus, permadeath-modus, photo-modus en de verschillende toegankelijkheidsfeatures die ook aanwezig zijn in de PlayStation 5-versie van The Last of Us: Part 1.

Ontwikkelaar Naughty Dog onthulde ook de The Last of Us: Part 1 pc-systeemvereisten. Meer informatie over dit alles vind je ook terug op de PlayStation Blog. The Last of Us: Part 1 is op 28 maart 2023 beschikbaar voor pc.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties