Skip to main content

The Last of Us krijgt twee nieuwe multiplayermaps

Gratis content voor zowel de PlayStation 3 als PlayStation 4-versie.

Binnenkort kun je twee nieuwe multiplayermaps downloaden voor The Last of Us. Deze worden gratis toegevoegd aan de multiplayermodus Factions.

Sinds The Last of Us: Remastered in de winkels ligt, zijn er regelmatig problemen met de matchmaking van de multiplayermodus. Daardoor kan het lang duren voor je andere spelers vindt om tegen te strijden. Ontwikkelaar Naughty Dog vermeldt op zijn blog momenteel dat het hard werkt aan een nieuwe update om het probleem te verhelpen.

Eind juli lichtte de ontwikkelaar al een tipje van de sluier op over nieuwe multiplayercontent. Als compensatie voor de matchmaking problemen stelt Naughty Dog gratis twee multiplayermaps voor Factions beschikbaar. Deze komen voor zowel de PlayStation 3- als PlayStation 4-versie.

Over een precieze releasedatum van de nieuwe patch en de inhoud van de twee kaarten, geeft de ontwikkelaar echter nog geen nieuwe info. Naar verwachting komt de update wel binnen een paar weken uit. Tot die tijd adviseert Naughty Dog bij problemen de matchmaking af te sluiten en opnieuw 'Find Match' te selecteren.

Een review van The Last of Us: Remastered lees je op onze website. Ook hebben wij een gids met alle collectibles en trophies in The Last of Us voor je samengesteld.

Bekijk op YouTube

Read this next