Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Last of Us en Driveclub PlayStation 4-bundels duiken op

Webwinkel verkoopt ze al.

Er komt op 30 juli een The Last of Us: Remastered-bundel uit met daarin de game, PlayStation 4-spelcomputer en de gebruikelijke accessoires. Later dit jaar volgen ook een Destiny- en Driveclub-bundel voor Sony's console.

Ondanks dat Sony zelf de bundels van The Last of Us: Remastered en Driveclub nog niet heeft bevestigd, zijn beide bundels wel al te koop bij webwinkel Bolcom. The Last of Us: Remastered-bundel kost 429 euro. De Driveclub-bundel kost 439 euro. Wanneer deze precies uitkomt is nog niet bekend, maar de releasedatum van Driveclub staat op 8 oktober.

De eerder aangekondigde Destiny-bundel komt in twee versies. Naast een versie met een zwarte PlayStation 4 komt er ook een met een witte (Glacier White) PlayStation 4. Beide bundels zijn vanaf 9 september verkrijgbaar en kosten 439 euro. Daarnaast bevat de Destiny-bundel ook een maand gratis PlayStation Plus.

Over de auteur

Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen