Skip to main content

The Last of Us Board Game aangekondigd

Fijne The Last of Us Day gewenst!

Vandaag viert Sony The Last of Us Day. Zeven jaar geleden vond immers de fictieve uitbraak van het zombievirus in de eerste game plaats. Om dat te vieren, kondigt de uitgever enkele nieuwigheden aan, waaronder een bordspel gebaseerd op The Last of Us.

Hoe het The Last of Us Board Game precies werkt, is nog niet duidelijk. De ontwikkeling ervan is in handen van CoolMiniOrNot, het bedrijf dat eerder ook Bloodborne: The Board Game en God of War: The Card Game maakte. Daarnaast brengt Sony de soundtrack van The Last of Us Part 2 ook uit op vinyl.

Ook komen er enkele nieuwe figures, al moet je daarvoor wel diep in je buidel tasten. Zo kost een nieuw beeldje van Ellie en Joel van ongeveer 20 centimeter hoog 280 euro. Ook komen er drie nieuwe beeldjes van een volwassen Ellie. Die zijn 40 centimeter hoog en zijn te koop voor 300 euro.

Ook voor minder kapitaalkrachtige fans is er echter goed nieuws. Momenteel kun je een gratis theme voor The Last of Us Part 2 met strand en boot downloaden via de PlayStation Store. Op de website van de game kun je vanaf nu ook een officiële Ellie Cosplay Guide vinden.

Heb je de nieuwste game in de reeks nog niet gespeeld? Lees dan zeker eens onze The Last of Us Part 2 review.

Read this next