Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Last Campfire komt deze zomer uit

Van de makers van No Man's Sky.

Ontwikkelaar Hello Games heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor The Last Campfire. Dat is een kleinschalige puzzelgame waar twee medewerkers van de studio momenteel aan werken. De release staat gepland voor deze zomer. Dan komt de game naar de pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One.

Met The Last Campfire wil de ontwikkelaar een 'artistiek singleplayer-avontuur met een emotionele impact' aanbieden. Je speelt als Ember, een wezen dat een weg naar huis probeert te vinden in een vreemde wereld.

Hello Games is vooral bekend van No Man's Sky. Ook die game krijgt nog regelmatig nieuwe updates. Vorig jaar kreeg No Man's Sky onder andere multiplayer en VR-ondersteuning.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties